Pui cu brânză Cheddar, gătit la cuptor!

0
220

Rețeta zilei – pui cu brânză Cheddar, gătit la cuptor! Pui în combinație cu Cheddar, un răsfăț al gusturilor pentru orice gurmand care se respectă. Deloc greu de preparat și foarte sațios.

Ingrediente:

Brânză zdrobită – 3 căni
Piper
Făină – 2 căni
5 ouă
4 copane de pui
4 pulpe de pui
Brocolli
Cartofi Yukon – tăiați cuburi
Rozmarin tocat – 2 linguri
Usturoi – 3 căței
Sare
Piper
Pătrunjel
Citește și: Rețeta zilei – Dovlecel a la Emma

Mod preparare:

Punem biscuiții de brânză într-o folie și îi pisăm până când devin un praf fin. Putem adăuga și usturoi după gust. Luăm apoi pulpele și copanele de pui și le trecem prin făină, ou și praful de brânză. Într-un vas separat punem brocolli, cartofii, ulei, rozmarin, usturoi, sare și piper, amestecând toate ingredientele. Întindem apoi totul într-o tavă de copt, punem și puiul și băgăm la cuptor, pentru 35 – 40 de minute la 22o de grade. Se servește totul decorat cu pătrunjel. Poftă bună!

loading...

Comentarii: