CSM Politehnica Iaşi – FC Sfântul Gheorghe Suruceni 2-2 (1-2)

0
565

Trupa lui Flavius Stoican a susţinut astăzi în Copou un meci amical cu FC Sfântul Gheorghe Suruceni, din prima ligă a Republicii Moldova. Nu doar Platini a absentat, el fiind convocat la reprezentativa Insulelor Capului Verde, ci şi Enoh, Bekui şi Dwubeng, ei fiind plecaţi pentru a-şi prelungi dreptul de şedere în România, în timp ce Qaka, Sin, Panţîru, Mihăescu, Mongongu şi Corduneanu s-au antrenat separat.

Stoican a avut aşadar la dispoziţie 23 de jucători şi a început disputa în următoarea formulă: Cobrea – Bosoi, Cioinac, Mihalache, Bădic – Rus – Danale, Roşu, Flores, N’Dongala – Aguinaldo. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 7, dar Mihalache a restabilit egalitatea în minutul 29, fructificând o pasă a lui Flores. La pauză a fost 2-1 pentru Sf. Gheorghe, formaţia basarabeană marcând în minutul 45.

CSM Poli Iaşi a început actul secund în următoarea componenţă: Rusu – Gallego, Frăsinescu, Chelaru, Pârvulescu – Mimoun – Petre, Zaharia, Sanoh, Căruţă – Cristea. Nu trecuse un sfert de oră din repriza a doua şi Sanoh a egalat dintr-o pasă a lui Mimoun, 2-2 fiind de altfel şi rezultatul final.

Sâmbătă şi duminică băieţii vor avea liber, iar de luni vor relua pregătirile pentru jocul de vineri, de la ora 21:00, din deplasare, cu CFR Cluj, din penultima etapă a turului Ligii 1, meci pentru care Frăsinescu va fi suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here