Ciuperci cu spanac

0
30

Ingrediente:
roșie – 5 bucăți
spanac – 300 g
ardei capia – 1 bucată
ciuperci champignon – 500 g
Marinată pentru ciuperci
apă de izvor – 1000 ml
sare de Himalaya – 1/2 linguriță
oțet de mere – 6 linguri
condiment Sonnentor -Amestec Gulas a la Loti – 3 linguri
Herbes de Provence – 1 lingură
Sos de avocado
avocado – 3 bucăți
boabe de muștar – 1/2 linguriță
lămâie – zeama de la 1 bucată
miere de albine – 1/2 linguriță
usturoi – 3 căței
sare de Himalaya – după gust
peperoncini – după gust
apă de izvor – 3 linguri
Mod de preparare:
Ciuperci marinate. Spălăm ciupercile cu un burete sub jet de apă. Le tăiem feliuțe subțiri. Preparăm marinată și lăsăm ciupercile 8 ore la marinat.
Salata. Tăiem roșile și ardeii cubulețe mici. Rulăm spanacul în pachețele mici și îl tăiem fideluță. Adăugăm ciupercile stoarse ușor de marinat.
Sosul de avocado. Măcinăm boabele de muștar. Punem în robotul cu lamă în S zeama de lămâie, avocado tăiat cubulețe și adaugăm apoi apa și restul ingredientelor, mixând totul foarte bine . Secretul pe care l-am descoperit de curând, care da o savoare deosebită salatelor, este mierea de albine adăugată în sos.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here