Conferințele Centenarului: „Parentalitatea românească în Anul Centenarului”

0
222

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează, în parteneriat cu Primăria Comunei Erbiceni și Biblioteca comunală Erbiceni, conferința „Parentalitatea românească în Anul Centenarului”, care va fi susținută de prof. univ. dr. Ștefan Cojocaru, de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice – Departamentul de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași și Director al Asociaţiei HoltIS, marți, 6 noiembrie 2018, de la ora 13.00, la Centrul social de zi din localitatea Erbiceni (județul Iași).

Să fii părinte este experienţa cea mai dificilă, solicitantă şi generatoare de satisfacţii pe care o oferă viaţa. Este o responsabilitate uriaşă să creşti un copil care va deveni o persoană sănătoasă şi care să-şi ocupe locul său în generaţia următoare. Parentalitatea în România s-a schimbat extrem de mult, s-a adaptat vremurilor şi a ţinut cont de evoluţia generaţiilor. Este foarte important să identificăm strategiile cele mai eficiente prin care se exercită parentalitatea, ţinând cont de condiţiile actuale ale României, aflată într-un proces profund de integrare în cultura europeană.

Evenimentul se desfășoară în cadrul Proiectului „Ciclul de Conferințe Centenar”, aprobat și finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale (MCIN) prin Programul Centenar. Conferința „Parentalitatea românească în Anul Centenarului” este cea de a șaptea din cele zece programate să se desfășoare până la finalul anului 2018 în comunele din județul Iași.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here