Liviu Dragnea: Cer colegilor mei sa NU voteze amendamentele lui Serban Nicolae

Liviu Dragnea vrea respingerea amendamentelor propuse de Nicolae Serban

0
891

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, conform romaniatv.net raspunzand unei intrebari, ca le cere in mod expres colegilor din partid sa voteze impotriva amendamentelor depuse de senatorul social-democrat Serban Nicolae pentru gratierea persoanelor condamnate pentru fapte de coruptie.

Intrebat daca le va cere explicit colegilor din PSD voteze impotriva amendamentelor lui Serban Nicolae, Dragnea a raspuns: „Da, raspunsul e da, e simplu”.

Senatorul PSD Serban Nicolae a depus, luni, amendamente la Legea gratierii, aflata in dezbatere in Comisia juridica a Senatului, prin care se gratiaza si fapte de coruptie precum luare si dare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu.

Ulterior, Dragnea a spus ca nu sustine aceste amendamente.

Reactionand, Serban Nicolae a opinat ca Dragnea a vorbit in nume personal, nu in calitate de lider al partidului cand a spus ca se opune amendamentelor.

Nicolae a afirmat, totodata, ca nu mai e ca pe vremuri, cu „opinia unica ce emana de la partid si de la conducatorul iubit”.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: