Sorin Grindeanu, intalnire cu presedintele Frantei, Francois Hollande! Ce au discutat cei doi

Sorin Grindeanu s-a intalnit cu Francois Hollande

0
851

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi, la Bruxelles, ca s-a intalnit cu presedintele Frantei, Francois Hollande, cu care a avut o discutie legata “si de situatia la zi a ceea ce este in Romania”.

Sunt lucruri ce tin de discutii care poate, de multe ori, sunt mai mult informale. (…) A fost o discutie legata si de situatia la zi a ceea ce este in Romania. Am prezentat situatia noastra, am apreciat sprijinul pe care Franta ni-l acorda si ni l-a acordat in toti acesti ani si ne dorim intarirea parteneriatului pe care l-am avut si il avem cu Franta“, a afirmat premierul, scrie agerpres.ro.

El a precizat ca, in marja reuniunii PES, a avut discutii si cu premierul Italiei, premierul Cehiei, ministrul de externe al Luxemburgului, premierul Suediei.

Au fost discutii privind agenda bilaterala dintre tarile noastre cu cancelarul Austriei, precum si ceea ce sustine fiecare dintre noi legat de politica comuna a Comisiei Europene. In perioada imediat urmatoare, cu fiecare dintre dansii, cu Austria, cu fiecare din aceste tari, cu Italia, cu Suedia, cu toate celelalte, vom avea intalniri bilaterale“, a adaugat Grindeanu.

loading...

Comentarii: