Victor Ponta: Relatia mea cu Liviu Dragnea este improbabila!

Victor Ponta nu se intelege cu Liviu Dragnea

0
845

Victor Ponta a declarat la Romania TV ca nu se intelege cu presedintele PSD Liviu Dragnea, mentionand ca aceasta este strict o problema personala, care nu trebuie sa intereseze pe altcineva. Fostul premier a mai spus ca nu este multumit de stilul de conducere a lui Liviu Dragnea, care nu are obiceiul sa se consulte cu nimeni atunci cand ia decizii.

Nu o sa auziti ca o sa zic ceva de rau despre PSD, nici acum, nici peste 10 ani…daca am eu vreo problema personala cu Dragnea, nu intereseaza pe nimeni altcineva. Nu ma inteleg cu Dragnea, da este strict problema noastra personala… Eu nu am luat nicio decizie politica fara sa ma consult cel putin cu Dragnea, care era vicepresedinte executiv, si cu inca cinci. Dragnea are un stil de conducere mai personal”, a declarat Victor Ponta la Romania TV.

Imi doresc foarte tare sa se ia masuri sociale si laud masurile sociale, dar nu putem sa impartim ce nu avem. Imi e teama ca impartim ce nu avem. Nu vad niste lucruri economice care sa-ti aduca banii cu care sa sustii masurile sociale“, a mai spus Ponta.

Comentarii: