RUSINOS Politia a vrut sa ia la intrebari un protestatar surdo-mut / VIDEO

0
1069

Romania a fost martora unor proteste fara precedent in acest inceput de an. Milioane de oameni au iesit in strada, iar Guvernul a renuntat pana la urma la OUG 13, cea care a starnit mania protestatarilor. Un moment uluitor s-a intamplat insa in Bacau, acolo unde fortele de ordine au luat la intrebari un protestatar surdo-mut. Nu este nicio gluma.
Ultimul protestatar din Bacau a ramas Florin-Viorel Branisteanu. Prezenta sa Piata Tricolorului a iritat pe cativa politisti de la IPJ Bacau, aflati in misiune, care l-au legitimat urgent intrebandu-l ce cauta in piateta bacauana. Dialogul, penibil, intre un om care e surdo-mut si politistii nervosi, nerabdatori ca nu li se arata actele de identitate a starnit hazul, dar si ilaritatea tuturor, conform hotnews.ro.
„Nu a fost decat o simpla legitimare, fara nici un fel de consecinta financiara sau de alta natura. Cetateanul poate sta in Piata Tricolorului din mun. Bacau”, a spus purtatoarea de cuvand de la IPJ Bacau, Catalina Cretu, conform sursei citate.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: