INCREDIBIL! Padurile Romaniei sunt DISTRUSE! – VIDEO

0
1265
Agent Green publica astazi noi dovezi filmate luna aceasta care ilustreaza exploatarile forestiere abuzive de la Vidraru din ultimii 15 ani care au fost legalizate de Romsilva si de Garda Forestiera Ploiesti. Abuzurile de la Vidraru s-au produs atat in padurile de Stat cat si in cele aflate in proprietate privata.

 

Dovezile ilegalitatilor prezentate in filmarile Agent Green includ: drumuri forestiere construite haotic din bani europeni pe versanti abrupti care au inceput sa se surpe, paduri bracuite (adica padurea a disparut pe 70% din suprafata), cursuri de apa murdare, pline de aluviuni si busteni abandonati care colmateaza in permanenta lacul Vidraru. Imaginile surprinse din drona ilustreaza dimensiunea uriasa a taierilor care au loc in ultimii 15 ani. Daca pana in anul 2000 majoritatea padurilor aveau rolul principal de protectie al lacului, 12.230 hectare de paduri fiind inventariate drept virgine, astazi au mai ramas cel mult 2500 de hectare cu astfel de paduri, adica aproximativ 20%.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: