TOP pensionari! Un fost magistrat incaseaza o pensie COLOSALA

0
807

Cea mai mare pensie din Romania apartine unui magistrat care primeste lunar aproximativ 9 mii de euro. Celelalte locuri de top sunt ocupate de piloti.
Pensiile au crescut, in ultimii 5 ani, in medie cu 20%. Majorarile au fost direct influentate de cresterea punctului de pensie an de an. Cea mai mica pensie din Romania este de 85 de lei, de care beneficiaza 119.000 de persoane. Judecatorii si aviatorii sunt cei mai bogati pensionari romani, sumele lunare medii incasate trecand adesea de 11 mii lei.

In Romania sunt peste 5 milioane de pensionari, iar o mare parte dintre acestia au o pensie de sub 900 de lei pe luna, echivalentul pensiei medii.

Exista insa si pensionari fericiti. Cea mai mare pensie din Romania o ridica un magistrat. Acesta incaseaza lunar 40.963 de lei. A doua cea mai mare pensie este incasata de un fost aviator. Acesta primeste 39.144 de lei pe luna. Urmatoarele trei locuri ale topului sunt ocupate tot de fosti aviatori, acestia primind in jur de 31.000 de lei pe luna.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: