Mihai Traistariu a povestit cum era de fapt casnicia Ilenei Ciuculete cu Cornel Gales – FOTO

0
2337

Mihai Traistariu a dezvaluit cat de mult se iubeau Ileana Ciuculete si sotul ei, Cornel Gales. Disparitia Ilenei Ciuculete a lasat un gol imens in lumea artistica autohtona, dar mai ales in sufletul familiei si a celor care au iubit-o pe indragita cantareata. Desi s-a tot zvonit ca artista ar fi avut probleme in casnicia cu Cornel Gales, iar unii chiar s-au lansat in atacuri directe la adresa acestuia, o multime de cantareti si prieteni ai Ilenei Ciuculete sustin exact contrariul.

Printre acestia se afla si Mihai Traistariu, care a dezvaluit in direct ceea ce a vazut el in concertele sustinute alaturi de Ileana: «Nu-i adevarat ca nu se intelegeau, cei doi nu erau doi oameni, doi soti, ei erau deja unul! Mai sunt artisti care fie evita sa-si ia iubitul, iubita, sotul in turneu, dar pentru ei doi nu exista varianta asta. Erau de nedespartit, parca nu puteau sa respire unul fara celalalt, se iubeau enorm».


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: