Fotbaliştii ieşeni intră astăzi în cantonament

0
897

CSM Politehnica Iaşi a facut astăzi, 18 mai 2017, în cursul dimineţii, ultimul antrenament dinaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş. Acesta face parte din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I de fotbal. Trupa pregătită de Eugen Neagoe a intrat în cantonament. Din lot a lipsit căpitanul echipei, Ovidiu Mihalache.

Astăzi a revenit la echipă şi antrenorul de portari, Benone Dohot, care s-a accidentat grav la încălzirea meciului din Banat, fostul goal-keeper al FC Politehnica Iaşi, FC Dinamo, Flacăra Moreni, Diosgyör (Ungaria) şi Ceahlăul Piatra Neamţ fiind operat de urgenţă de menisc.

CSM a anunţat ieri şi câteva detalii organizatorice legate de confruntarea cu Gaz Metan. Preţul biletelor de intrare la meci a fost de 5 lei la peluze şi 10 lei la tribunele A şi B, tichetele distribuindu-se astăzi la magazinul clubului, din Iulius Mall şi mâine, la casele arenei „Emil Alexandrescu”.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: