FOTO: Sute de kilograme de de tutun pentru narghilea, ascunse într-un autocar, descoperite la Albiţa

0
2045

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamalişi poliţişti de frontieră a descoperit, ascunse în diverse spații dintr-un autocar,400 kg de tutun aromat pentru narghilea.

Pe 17 mai 2017, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Nicolai G., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în judeţul Ilfov, conducând un autocar marca Bova, înmatriculat în Republica Moldova, ce efectua o cursă regulată pe relaţia Chişinău – Cluj-Napoca. În baza profilului de risc, s-a   procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autocarului şi persoanei, ocazie cu care echipa comună decontrol, formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră, a descoperit ascunse într-un compartiment din dormitorul şoferului, acoperite cu un capac, în locul rezervorului de apă din spatele toaletei şi sub toaletă, în   scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 400 de pachete a câte 1 kg fiecare cu tutun aromat pentru narghilea. Conform   prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în valoare de 18.000 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 10.000 lei.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: