A descoperit pe stradă un portofel plin cu bani. Nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a predat la poliţie

0
809

Pe 19 mai 2017, în jurul orei 08:00, numita C. D., de 57 ani, domiciliată în municipiul Iași, s-a prezentat la sediul Poliției Locale pentru a preda un portmoneu găsit în zona bulevardului Poitiers. Polițiștii locali au procedat la verificarea bunului, ocazie cu care a reieșit faptul că acesta conținea suma de 1.630 lei, 20 de Euro și documente emise pe numele M. A. M, de 30 de ani, domiciliată în județul Iași. Polițiștii locali au restituit persoanei bunurile pierdute.
De asemenea, la data de 21 mai 2017, în jurul 21:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Poliție Locală 3, în timp ce executau serviciul de ordine publică în zona străzii Costache Negruzzi, au fost sesizați de către un gup de tineri cu privire la faptul că au prins o persoană care a smuls din mâna numitei B. O, de 23 ani, domiciliată în județul Botoșani, un telefon mobil. Polițiștii locali au procedat la legitimarea făptuitorului, ocazie cu care s-a constatat faptul că se numește G. A, de 22 ani, domiciliat în județul Iași. Persoanele în cauză au fost conduse la Secția a III-a Poliție pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: