FOTO-VIDEO: Mascatii de la SAS au facut-o in vazul tuturor! Nimeni nu se astepta la asta! Vezi urmarile

0
3015

Pe 24 mai 2017, în jurul orei 12.30, Poliţia Municipiului Iaşi fost sesizată despre faptul că un tânăr de 26 ani a urcat pe terasa unui hotel din mun. Iaşi, cu intenția de a se arunca în gol. Singurii poliţişti ieşeni, care au absolvit de curând cursurile de negociatori în situaţii de criză, au fost contactaţi de colegi, pentru a le acorda sprijin. Deşi erau în timpul liber, cei doi poliţişti ai Serviciului de Acţiuni Speciale s-au deplasat de urgență cu mașinile personale la locul menționat, renunţând la activităţile pe care le desfăşurau.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii-negociatori au iniţiat de îndată discuţiile cu tânărul care era confuz şi a prezentat mai multe motive pentru care se afla acolo. Aceştia au continuat să vorbească cu bărbatul timp de 5 ore, iar ca urmare a perseverenţei şi răbdării lor de fier, în acele momente tensionate, l-au convins pe să coboare, în siguranţă de pe terasa hotelului.

Tânărul a fost preluat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie şi condus la o unitate medicală pentru investigaţii. ,,Eroii zilei la Iaşi” sunt luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale și își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi, din anul 2006. In acest an, cei doi poliţişti au urmat cursuri de negociatori în situaţii de criză, iar această intervenţie a fost prima misiune de acest gen. „Felicitări colegilor noştri pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă! Le urăm success în continuare!”, au transmis rezentantiii IPJ, lucratorilor SAS IASI.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: