Drama neştiută a lui Victor Slav! Au murit de cancer: ”Doctorul mi-a spus că nu se mai poate face nimic şi…”

0
2688

Victor Slav a făcut o dezvăluire sfâşietoare în prima lui zi în calitate de prezentator TV. Impresionat de drama Denisei, iubitul Biancăi a dezvăluit că ambele lui bunici au pierit din cauza cancerului la plămâni.

Victor Slav a vorbit luni seara despre drama familiei sale, neştiută până acum. Impresionat de momentele cumplite prin care trece Denisa Răducu şi de suferinţa familiei acesteia, iubitul Biancăi Drăguşanu a mărturisit că ambele sale bunici au murit după ce s-au luptat cu cancerul de plămâni.

Noul coleg al Andreei Mantea a mărturisit că nu a fost uşor atunci când medicii i-au spus că nu mai este nimic de făcut.

“Ambele mele bunici au avut cancer la plamani, metastaza. Ele s-au imbolnavit la 3 luni distanta una de cealalta. Doctorul mi-a spus ca nu se mai poate face nimic si mi-a divulgat modul in care se va sfarsi. Bunica care a facut citostatice a avut dureri groaznice. Bunica din partea tatalui nu a mai putut sa respire si s-a uscat la propriu. Eu am trecut prin lucrurile astea”, a spus Victor Slav.

loading...

Comentarii: