GALERIE FOTO: Un MASCAT pasionat de sporturi extreme, mândria Poliţiei ieşene. A reprezentat România la Cupa Mondială de Karate-do şi a luat locul 3

0
1119

Poliţistul ieşean Iulian, are 32 de ani, iar de 7 ani îşi desfăşoară activitatea profesională în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

L-am putea descrie ca pe un poliţist atipic, care preferă în timpul liber adrenalina oferită de sporturile extreme. Artele marţiale, enduro, salturile cu paraşuta sunt preferatele sale.

Iulian  crede că moşteneşte pasiunea pentru adrenalină de la bunicul său, care în tinereţe avea un cal pur sânge englez (fiind un călăreţ foarte bun), o motocicletă cu ataş şi participa la vânătoare.

Astfel, Iulian practică de 20 ani karate, sport care i-a adus, de-a lungul timpului şi multe satisfacţii: peste 40 de medalii obţinute la competiţii.

Anul acesta, poliţistul a fost nominalizat de Federaţia Internaţională de Karate Tradiţional, în urma bunelor rezultate din ultimii ani, să reprezinte România la Cupa Mondială de Karate-do, care a avut loc în Polonia. Munca lui asiduă l-a clasat pe locul 3, după Rusia şi Brazilia.

Abilităţile dobândite în artele marţiale sunt utile şi în activitatea sa profesională.

Karate nu este singurul sport de care este pasionat. Iulian practică şi enduro, având o motocicletă special echipată pentru practicarea acestui sport. Mărturiseşte că îşi dorea să aibă motocicleta sa de când era mic, de când mergea în garajul bunicului pentru a-i admira motocicleta cu ataş.

În momentul în care purtam discuţia cu Iulian, ne-a transmis că era grăbit, întrucât trebuia să ajungă la cursul de salturi cu paraşuta. Pe lângă faptul că face acest lucru din pasiune şi dorinţă de adrenalină, a decis să urmeze acest curs pentru a obţine licenţa în paraşutism.

 „Cel mai emoţionant moment,în cadrul competiţiilor la care particip este să aud imnul ţării mele, când sunt pe podium!”,mărturiseşte Iulian.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: