A încercat să violeze o femeie şi să o lase fără bani. Urmările sunt demne de scenariile din filmele de la Hollywood

0
2179

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hîrlău, județul Iași, la data de 28 iunie 2017, au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hîrlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 zile față de inculpatul BUZEMURGĂ AUREL (38 ani, din Deleni), zis „Nelucu”, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată,  faptă prevăzută de art. 32 alin. 1 C. pen. raportat la art. 233 – art. 234 alin. 1 lit. d) şi f) C. pen., şi tentativă la săvârşirea infracţiunii de viol, faptă prevăzută de art. 32 alin. 1 C. pen. raportat la art. 218 alin. 1 C. pen., cu aplicarea art. 38 alin. 1 şi art. 41 alin. 1 C. pen.

 

Din probatoriu administrat până la acest moment procesual a rezultat faptul că în noaptea de 26 iunie 2017, în jurul orei 23:30, Buzemurgă Aurel a pătruns prin forţarea sistemului de asigurare al uşii, în interiorul locuinţei consătencei C. M., în vârstă de 66 ani, şi, prin constrângere morală şi violenţe fizice a cerut acesteia să-i dea bani, după care în aceeaşi modalitate a încercat să determine victima la raport sexual. Din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla Buzemurgă, femeia a reuşit să se lupte cu el şi să-l pună pe acesta pe fugă. Imediat după ce victima s-a văzut în siguranţă a alertat poliţia, iar oamenii legii l-au reţinut.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hîrlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile a inculpatului.

 

Precizăm că măsurile procesuale dispuse în cauză nu sunt de natură să înfrângă prezumția de nevinovăție a persoanei faţă de care se efectuează urmărirea penală.

Comentarii: