A cunoscut un barbat ce avea de doua ori varsta ei si s-a indragostit de el. S-au casatorit si au trait o poveste de iubire unica. Intr-o zi, barbatul a murit. La inmormantarea sa, femeia a aflat cel mai crunt secret

0
1898

In urma cu 14 ani, Anna Grahmson, o tanara din Danemarca, intalnea un barbat ce avea de doua ori varsta ei. Asta nu a impiedicat-o sa se indragosteasca iremediabil de el. Un an mai tarziu, cei doi s-au casatorit si au avut parte de o frumoasa relatie de iubire.

Dupa 14 ani, barbatul s-a stins din viata brusc, iar la inmormantarea sa, femeia avea sa afle cel mai crunt secret.

Rudele i-au dezvaluit un mare secret: barbatul cu care s-a iubit nebuneste timp de 14 ani era nimeni altul decat bunicul ei. Barbatul isi parasise familia si a fugit in Germania, pentru a-si incerca norocul in actorie.

Initial, rudele au crezut ca barbatul a murit. El revenise in Danemarca cu putin timp inainte de petrecerea unde a cunoscut-o si s-a indragostit nebuneste de cea care ii era nepoata. Mai mult, confirmarea a venit si de la sotul ei, care ii lasase o scrisoare in care ii explica tot. Acesta ii marturisea ca stia adevarul de mai multi ani, dar i l-a ascuns pentru ca o iubea si nu dorea s-o piarda.

Comentarii: