După moartea Denisei, o altă dramă s-a petrecut în familie. Tatăl ei…

0
4428

Familia Denisei este împietrită de durere, şi ca şi cum nu ar fi suficient, un alt necaz s-a abătut împotriva acesteia. Dacă mama artistei s-a ţinut tare şi a vegheat-o mereu pe patul de suferinţă iar acum la capelă, iată că tatăl Denisei a fost cel care cedat până la urmă!

Toată lumea s-a întrebat de ce tatăl Denisei nu a ajuns să o vegheze la capela cimitirului Bellu, luată cu asalt de rude, fani sau pur şi simplu necunoscuţi, dar apropiaţii ştiau răspunsul la această întrebare. Tatăl artistei, Emilian, a suferit un atac iar starea de sănătate nu i-a permis să se deplaseze în ultimele zile, dar va face eforturi supraomeneşti să ajungă la înmormântare, marţi, la Ştefăneşti de Vâlcea. Potrivit unor surse din familie omul s-a supărat extrem de tare şi pe fond nervos, a făcut o semipareză având nevoie de intervenţia medicilor care i-au administrat tratament şi i-au recomandat să se odihnească şi să stea la pat. Tatăl Denisei primeşte inclusiv sedative, nu işi mai poate mişca jumătate din corp şi gura i s-a încleştat astfel că nu mai poate vorbi!

sursa: cancan.ro

Minodora a ajuns la căpătâiul Denisei! Când au văzut ce are în mână, oamenii au început să plângă! Ce mesaj a scris pe coroană

Minodora a mers, luni, la cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu Denisei şi pentru a-şi lua ”ADIO” de la artista care a pierdut lupta cu cancerul. Cântăreaţa a mărturisit că este profund îndurerată şi că nu-i vine să creadă că Denisa nu mai este printre noi.
Minodora este profund îndurerată de moartea Denisei, care s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, la ora 4:30, la numai 27 de ani. Artista a venit să-şi ia ”Rămas-bun” de la Denisa însoţită de soţul ei.
Vedeta a dezvăluit mărturisirile pe care Denisa i le-a făcut în cele câteva convorbiri pe care le-au purtat în ultima lună. Minodora a spus că este un moment extrem de dureros pentru familie, dar şi pentru colegii de breaslă ai Denisei.

E o zi foarte, foarte tristă pentru noi, colegii. Mă bucur din suflet că sunt lângă ea. Personal, mulţumesc din suflet tuturor oamenilor.. Eu am cântat aseară la Mamaia, Costineşti. Am cântat cu ghilimelele de rigoare, pentru că nu am putut cânta. E o fată care a muncit foarte mult pentru cariera ei. Are mai multe melodii decât am scos eu în 20 de ani de carieră, a muncit foarte mult, foarte multe melodii. Probabil că a simţit că se întâmplă ceva şi a zis să ne lase material de ascultat şi vizionat. Am aflat de la un prieten comun. Este greu că vorbim la trecut. Cuvintele sunt de prisos. Nu ai ce să spui în afară de condoleanţe. Pentru familie e foarte greu. Foarte repede s-a întâmplat. În 5 luni s-a topit efectiv pe picioare. I-am adus un buchet de mireasă, pentru că ea nu a apucat să fie mireasă, şi i-am mai adus o coroană. Ea avea o relaţie foarte specială cu Florin şi mi-a spus că-l iubeşte foarte mult. Îi plăceau florile şi-i plăceau foarte mult copiii. Da, clar a plecat un înger. Ea mi-a purtat un respect foarte mare. Îmi pare rău că nu am discutat mai mult cu ea şi că nu am apucat să o cunosc mai bine ca om. A fost o persoană cu foarte bun-simţ, foarte educată şi o felicit pe mama ei, care i-a dat o educaţie deosebită. Am stat de vorbă atunci în spital şi am văzut că nu era un artist care să aibă ranchiună sau duşmănie. Nu a dorit să se ştie de suferinţa ei, să o vadă lumea bolnavă. Este o durere. Am ajuns acum, pentru că la înmormântare nu am cum să ajung, pentru că eu cânt în fiecare seară pe litoral”, a declarat Minodora la venirea la capela de la cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu Denisei.

Vedeta i-a adus un buchet de trandafiri albi, ”de mireasă” – cum l-a denumit, şi o coroană din trandafiri roşii, pe care a inscripţionat un mesaj tulburător: ”O sa te port mereu in gand si in suflet! Fata mea – Deni meu – Minodora!”


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: