Prima reactie de la Bruxelles in SCANDALUL iscat de Dmitri Rogozin: „A fost o PROVOCARE!”

0
992

Oficialii de la Bruxelles au reactionat dur in scandalul iscat dupa ce autoritatile romane i-au interzis, vineri, vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, sa patrunda in spatiul aerian romanesc in tentativa sa de a ateriza pe aeroportul din Chisinau. Vicepresedintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu, sustine ca intreaga actiune a lui Rogozin a fost o provocare, „un incident care sa ii permita sa acuze inca o data Romania”, potrivit unui mesaj postat de jurnalistul Radu Tudor pe blogul personal.

„Eu cred ca toata tevatura cu interdictia survolului lui Rogozin spre Transnistria a fost o PROVOCARE! El mai incercase o data in trecut si a patit acelasi lucru. Mizand pe faptul ca se va intampla la fel, a fortat lucrurile, ca sa poata sa ii ameninte din nou pe „nenorocitii” de romani! In plus, fiind vorba de evenimentele de acum 25 de ani din Transnistria, provocate de separatistii sprijiniti de Moscova, dar puse in carca Moldovei si Romaniei, dadea „bine” sa creeze un incident care sa ii permita sa acuze inca o data Romania. Sa ne pastram in continuare calmul si … capul!”, a spus Ioan Mircea Pascu.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: