Liviu Dragnea: „Nu am acțiuni la TelDrum! Nu am proprietăți în altă țară!”

0
944

Președintele PSD, Liviu Dragnea, respinge speculațiile din ultima vreme pe tema legăturilor de afaceri pe care le-ar avea cu societatea TelDrum. Mai mult, Dragnea susține că nu are nicio casă în Brazilia.

„Cu TelDrum. Nu am avut acţiuni, nu am acţiuni şi nu o să am acţiuni acolo. Totuşi, de ani de zile, din 2004, s-a aruncat pe piaţă acest subiect. Nu am legături cu această societate. Stau şi mă întreb totuşi: dacă era o societate străină, ar fi beneficiat de acelaşi tratament? Un asemenea atac violent pe o companie mică mare e corect? Cu Brazilia, că am casă, că am vilă, că am vilă de lux, că am spălat bani în Brazilia. (…) Eu nu am mutat bani din România, banii mei sunt la vedere, declaraţia de avere e la vedere, nu am afaceri în nicio altă ţară, nu am proprietăţi în altă ţară. Dar astea sunt lucruri ştiute, nu poţi să ai proprietăţi în această lume şi să nu se ştie, este imposibil”, a declarat Dragnea, la Sinteza Zilei, la Antena 3.

Sursa: Antena3


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: