Pare un băiat la locul lui, dar după ce a pus un video pe Facebook s-a trezit cu poliția la ușă și a ajuns la închisoare. Va face 10 ani de puşcărie… Ce a pozat este cu adevărat înfiorător, toți prietenii lui au sunat îngroziți la poliție:

0
2469

Din păcate mulți copii care nu au avut părinții pe care îi meritau nu știu să facă diferența între ce e bine și ce e rău. Unii dintre acești copii neglijați sfârșesc prin a face rău altor oameni, animale, sau sfârșesc prin a se răni pe sine.

Un astfel de exemplu recent vine din orașul Wilcox, Alabama, unde rezidenții au fost uimiți de o crimă recentă comisă de doi adolescenți tulburați. Totuși, deși crima în sine e oribilă, pare că faptul că ei au folosit rețelele sociale pentru a se lăuda cu acțiunile lor face ca totul să fie și mai îngrozitor.

Ashley Johnston (18 ani) împreună cu un prieten de-al său al cărui nume nu a fost divulgat (în vârstă de 17 ani), au comis o infracțiune pentru care vor petrece 10 ani în închisoare. Ei au decapitat trei cățeluși pe care i-au găsit pe stradă, pentru a reuși asta au folosit o macetă. Pentru a se lăuda, au filmat totul și au pus înregistrarea pe internet.

După ce zvonul despre fapta lor s-a răspândit, peste câteva zile ei au fost arestați.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: