FOTO-VIDEO: Simtea ca nu mai aude cu urechea dreapta si s-a dus sa si-o curete! Uite ce putea sa aiba acolo, pana si medicul a fost surprins cand a vazut asta!

0
2079

Sunt persoane care, indiferent cat de bine isi curata urechile, fac periodic dopuri de ceara. Nu mai aud bine si viata lor este un chin.

Este important sa apelezi la un specialist daca te confrunti si tu cu aceasta problema, nu incerca sa le indepartezi singur pentru ca risti sa te ranesti sau, mai mult, sa ramai surd!

Tanarul din imagine nu mai auzea bine cu urechea dreapta, era infundata, asa ca s-a dus la ORL. Specialistul a folosit un instrument special pentru a-i curata urechea. A irigat in interior cu apa din abundenta si pana la urma a fost indepartata si bucata imensa de ceara! Toata lumea s-a mirat cand a vazut cat de mare era! “Asta sigur va ajunge pe youtube, internautilor le va placea clipul asta”, se aude din incapere.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: