Vizită de lucru în garnizoana Târgoviște

0
956

Ministrul apărării naţionale, Adrian Ţuţuianu, împreună cu șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, au vizitat vineri, 11 august, unităţi militare din Târgoviște.

            În cadrul vizitei de lucru desfășurate la sediul Batalionului 114 Tancuri „Petru Cercel”, ministrul apărării naţionale a fost informat de echipa de conducere a unității cu privire la misiunile şi obiectivele militarilor din subordine. De asemenea, oficialilor M.Ap.N. le-au fost prezentate terenurile de instrucţie, echipamentele şi tehnica de luptă din dotarea unității.

            Echipa de conducere a M.Ap.N. s-a întâlnit şi cu personalul Batalionului 22 Transport „Dâmbovița” și s-a informat cu privire la situația încadrării cu personal și starea tehnicii din dotare, dar şi la nevoile de sprijin din partea ministerului.

            Tot în cadrul vizitei din garnizoana Târgoviște, ministrul Adrian Țuțuianu și generalul Nicolae Ciucă s-au deplasat la sediul Bazei 1 Logistice Teritoriale „Carpatica” și al Centrului 185 Mentenanță „Radu cel Mare”, unde le-au fost prezentate depozitele și infrastructura unității, precum și o sinteză a misiunilor efectuate.

            De asemenea, ministrul apărării naționale a vizitat Cercul Militar din oraș și a manifestat interes în a identifica, împreună cu autoritățile publice locale, soluții optime prin care această clădire, construită în perioada 1906 – 1907, să intre într-un program de reabilitare și renovare.

            La Policlinica Militară din Târgoviște, personalul medical a informat echipa de conducere a M.Ap.N. cu privire la condițiile în care își desfășoară activitatea și a prezentat proiectele de modernizare a infrastructurii și de dotare cu aparatură medicală performantă. 

            Activitatea s-a înscris în cadrul vizitelor programate de ministrul apărării naționale, în principalele garnizoane din țară, pentru a se informa cu privire la nevoile de înzestrare ale unităților militare, dar și la provocările cu care se confruntă militarii în îndeplinirea misiunilor.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: