Înfiorător! Cum şi-a obligat mama sinucigaşă din Brăneşti copiii să se arunce în faţa trenului! Fetiţele nu au putut face nimic pentru a se salva

0
4110

Mama a trei copii si insarcinata cu al patrulea, o femeie din Branesti a socat o tara intreaga dupa ce a decis sa isi puna capat zilelor. Femeia si-a luat cei trei copii cu ea si s-a aruncat in fata trenului.

Potrivit marturisirilor facute de vecinii femeii, se pare ca victima avea mari probleme acasa, din cauza geloziei sotului ei. Mai mult, aceasta ar fi incercat in anul 2009 sa divorteze de barbat, insa dupa un timp, ea a renuntat la actiunea de divort pe care o inaintase, fara a se cunoaste motivele.

Totodata, se pare ca femeia ar fi fost si hartuita in ultima perioada si se chinuia sa scape de o anumita persoane.
Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz.

Mecanicul de locomotivă a dat noi detalii despre cum şi-a omorât femeia însărcinată familia. Aceasta a tras de fetiţele sale şi le-a obligat să renunţe la viaţă. ”Era cu copilașii în față și s-a aruncat în fața trenului. Am claxonat. A ieșit din pădure și s-au aruncat cu toții, în fața trenului. Pe unul îl avea în brațe, pe ceilalți i-a târât”, a spus mecanicul la Antena 3.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: