„Aproape ca murisem. De ce nu m-au lasat sa mor?” – Mărturia cutremurătoare a unei fetițe de 14 ani. A scris totul în jurnalul ei, apoi a făcut un gest care a uluit întreaga lume

0
1240

Charlotte Baron, fata in varsta de 14 ani, din Rochdale, Greater Manchester, s-a spanzurat in propria casa, dupa ce aceasta a scris pentru ultima oara in jurnalul sau secret. Fetita nu se simtea bine in pielea sa, din cauza greutatii.

„Mi-as fi dorit sa mor in timpul sarbatorilor de Craciun, dupa ce am baut si am ajuns in coma alcoolica. Aproape ca murisem, eram pe-aproape. Am vrut sa uit totul. Am vrut sa mor. Eram atat de aproape, de ce au trebuit sa ma salveze? De ce nu m-au lasat sa mor?”, a scris aceasta in jurnal.

De asemenea, aceasta a fost foarte afectata, dupa ce bunica sa a fost diagnosticata cu cancer in faza terminala, conform Dailymail.

„Am aflat ca-si facea rau de la 12 ani. Am vazut urme pe mainile ei, a negat prima oara, dar apoi nu. Ranile de pe maini trecusera, dar nu mi-am dat seama ca se taia si pe picioare”, a declarat mama lui Charlotte, Veronica Kilbride, 42 de ani.

Fata a fost gasita fara suflare de catre fratele ei, Tyler, in varsta de 20 de ani. Atunci cand acesta a intrat in camera, nu se gandea nicio clipa ca sora sa mai mica cu 6 ani va recurge la acest gest teribil.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: