Smiley, prima reacţie după ce s-a aflat că se iubeşte cu Gina Pistol: „Azi…”

0
2844

Smiley a reacţionat la numai câteva ore după ce Ciao.ro a publicat imaginile cu el şi Gina Pistol, cu care se iubeşte de trei luni. Artistul a mărturisit că se simte ”bine de tot”.

Smiley preferă să păstreze tăcerea în ceea ce priveşte relaţia cu Gina Pistol şi să-şi concentreze atenţia pe carieră.

La numai câteva ore după ce s-a aflat că se iubeşte cu fostul ”iepuraş”, artistul a postat pe pagina personală de Facebook un clip numit ”Smiley s-a făcut primar”, mărturisindu-le fanilor lui că acesta este materialul la care a lucrat săptămâna trecută.

Artistul a ţinut însă să precizeze că se simte excelent.

”Bine de tot! Pentru ca saptamana trecuta am chiulit, azi v-am facut pe plac cu o piesa ceruta de voi, Smiley-Sa-mi fie vara…ENJOY!”, este mesajul care însoţeşte noul clip postat de Smiley pe pagina personală de Facebook.

Gina Pistol confirmă faptul că are o ”poveste” cu Smiley, după ce Ciao.ro a publicat imagini cu blonda petrecându-şi noaptea în locuinţa artistului.

Ciao.ro a publicat în exclusivitate imagini cu Gina Pistol şi Smiley, petrecându-şi noaptea împreună.

Blonda nu a negat că ar avea o relaţie cu artistul, ba chiar mai mult a mărturisit că şi-ar dori ca ”povestea asta” să rămână între ea şi cântăreţ

„Nu vreau să comentez. Aş prefera ca povestea asta să rămână între noi. Prefer să nu vorbesc despre viaţa mea personală”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol e singură de câteva luni, după ce a pus capăt relaţiei de mai bine de trei ani cu Alin Cocoş. Smiley a fost şi el extrem de discret în ultimii ani atunci când a fost vorba de iubire. După relaţia cu Laura Cosoi, artistul nu s-a mai afişat cu nicio iubită.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: