Orașul din România în care A Nins azi-noapte! Stratul de zăpadă are câţiva centimetri. Oamenii au rămas fără cuvinte. Nu au mai pomenit aşa ceva în August

0
2251

Nimănui nu îi vine să creadă. În noaptea de 22 spre 23 August a nins într-un oraş din Maramureş. Oamenii din Borşa au rămas fără cuvinte când au văzut că stratul de zăpadă ajunge la aproape cinci centimetri.

Pe vârful Pietrosul zăpada şi-a făcut apariţia acum, aproape de sfârşitul lunii August. „A început noaptea trecută pe la ora 2.00 să ningă sus pe munte, la altitudini de peste 2.000 de metri. Stratul de zăpadă a ajuns undeva la 5 centimetri”, a spus Ion Sorin Timiş, primarul oraşului Borşa, conform jurnaldinromania.ro.

Localnicii spun că nu au mai văzut aşa ceva. „De când sunt eu nu am mai pomenit aşa ceva. Da, în septembrie a nins, asta îmi amintesc dar în luna lui august nu am mai pomenit zăpadă. Nu se poate aşa ceva”, a spus Maria Timiş, o localnică de 65 de ani.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: