FOTO: Verdict în cazul morţii fiului ofiţerului SRI: SINUCIDERE! Avem motivul

0
3423

Concluzie șocantă în cazul morții tânărului din cartierul Alexandru cel Bun! Surse judiciare afirmă că, de fapt, anchetatorii consideră că nu a fost vorba despre o crimă, ci despre un suicid complet atipic.

Astfel, sursele amintite afirmă că toate aspectele evidențiate de anchetă indică spre o sinucidere: „Concluzia logică în acest caz este cea a unei sinucideri. Toate probele indică de fapt acest lucru. S-a tot făcut vorbire despre această ipoteză, dar nu și despre motivul care a dus la acest gest. Din informațiile noastre, înainte de decesul tânărului, acesta a suferit un șoc, odată cu moartea bunicului său, care îi era foarte apropiat”

Cum s-a petrecut tragedia

La începutul lunii noiembrie a anului trecut, polițiștii au fost anunțați de către un angajat al SRI despre faptul că acesta și-a descoperit fiul de 18 ani, mort în casă, înjunghiat în spate. Procurorii ieşeni au spus că nu existau semne că uşa apartamentului ar fi fost forţată şi că aveau un cerc de suspecţi.

„Nu a fost forţată uşa şi nu au fost luate bunuri personale din casă. Există un cerc de suspecţi”, a declarat imediat după descoperirea macabră, Carmina Pascal-prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Anchetatorii au stabilit după ce au verificat camerele de supraveghere din oraş că în ziua respectivă, băiatul de 18 ani a plecat de acasă spre Piaţa Unirii, aşa cum făcea în fiecare dimineaţă, pentru a merge la şcoală. Însă, în loc să ia un tramvai spre Copou, spre liceul la care învăţa, tânărul a luat un mijloc de transport în comun înapoi spre casă. Necropsia a arătat că băiatul avea o singură leziune în spate, o plagă tăiată, provocată prin lovitura unui cuţit.

Au apelat la Facebook

Oamenii legii au recurs şi la metode mai puţin obişnuite pentru a descoperi ce s-a întâmplat în imobilul din cartierul Alexandru cel Bun, din Iaşi. Astfel, poliţiştii şi procurorii şi-au îndreptat atenţia către reţelele de socializare în cazul tânărului decedat în propriul apartament.

Astfel, surse judiciare au susţinut că procurorii au formulat deja o cerere către compania Facebook pentru furnizarea de informaţii legate de discuţiile pe care fiul angajatului SRI le-ar fi avut pe reţeaua de socializare. „Motivul constă în faptul că este unul dintre cele mai dificile cazuri pe care procurorii ieşeni le-au avut în ultimii ani. Ei speră să descopere discuţii care au fost şterse şi care să le ofere date relevante pentru anchetă”, au precizat sursele amintite.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: