Consilierii județeni vor vota la…mânăstire!

0
1264

Următoarea ședință a Consiliului Județean Iași,de la sfârșitul lunii, va avea o locație inedită si anume o mânăstire din judet. Astfel,plenul  Consiliului Judeţean Iaşi se convocă în ședință ordinară , în data de 31 august 2017, ora 1000, în Sala de consiliu a Mănăstirii Hadâmbu din comuna Mironeasa, județul Iași.

Ordinea de zi abundă de proiecte de hotărâre de dat bani, in special, la biserici, 34 de proiecte-34 de biserici,printre ele fiind parohiile din Belcești, Lunca Cetătuii, Cotnari, Fântânele, Coarnele Caprei, Dolhești, Gorban, Gropnița, Holboca, Mogoșești, Popricani, Sculeni-Victoria.

Alt proiect de finanțare il vizează in mod direct pe Maricel Popa-președintele Consiliului Județean Iași, care a fost invitat la evenimentele organizate de Parohia Ortodoxă Română  “La Sfânta Înviere” din Viena, în perioada 16-17 septembrie 2017.

Pe ordinea de zi se mai afla un proiect de hotărâre ce va fi susținut de vicepreședintele CJ-Victor Chirilă privind aprobarea înființării Ansamblului folcloric al Județului Iași

Cine a hotărât locatia s-o fi gândit că așa ordine de zi doar la mânăstire se poate vota cu mintea limpede.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: