Familie „model”! Îi dă bani soţului să meargă la bordel! Motivul este unul incredibil

0
2320

Majoritatea femeilor ar face orice pentru a se asigura că sunt unice în viețile bărbaților lor. Unele le verifică iubiților mesajele și apelurile de pe telefon, gulerele de la cămăși, sau chiar mesajele de pe rețelele sociale. Totuși, se pare că nu toate reprezentantele sexului frumos gândesc la fel.

O femeie în vârstă de 46 de ani s-a oferit să plătească „vizitele” soțului ei la bordel. Aceasta este complet de acord ca partenerul ei de viață și tatăl celor trei copii al ei să meargă, din când în când, la prostituate, potrivit thesun.co.uk.

Sara Collins (46 de ani) și Graham Collins (47 de ani) dorm în paturi diferite de mai bine de cinci ani de zile. Au împreună trei copii: pe Ella (15 ani), Jude (11 ani) și Jake (7 ani). Căsătoria lor merge ca pe roate și, totuși, viața lor intimă este practic inexistentă. Totul pentru că Sara pur și simplu nu mai simte nevoia de a întreține relații intime.

„Am avut un număr de avorturi spontane așa că atunci când am rămas însărcinată, Graham nu a vrut să mă atingă din motive de siguranță. Apoi, când alăptam, i s-a părut nepotrivit ca noi să facem s3x”, relatează Sara.

La scurt timp, când cel mai mic fiu al lor, Jake, a împlinit doi ani, soții s-au mutat în dormitoare diferite pentru că se deranjau reciproc în timpul nopții, sforăind. Deși Sara spune că încă mai este atrasă de soțul ei, cei doi nu mai întrețin deloc relații s3xuale. „Nu îmi mai pasă, nu mă mai deranjez să încerc”, spune Graham.

Totuși, Sara nu vrea să-și lase soțul nesatisfăcut, așa că este perfect de acord ca acesta să își îndeplinească nevoile fizice cu alte femei. „Avem o relație deschisă, onestă, vorbim despre orice și asta este cel mai important. Suntem deschiși în legătură cu aventurile. Dacă oricare dintre noi simte nevoia să aibă o aventură și să fie intim cu cineva, atât timp cât am avut conversația despre asta, este în regulă”, spune femeia. La un moment dat, în interviul citat de publicația The Sun, aceasta a sugerat chiar că ar fi dispusă să plătească pentru aventura soțului ei cu o prostituată.

Totuși, specialiștii susțin că s3xul este important într-o relație. „Ca mersul la sală, poate că nu ai chef, dar când ajungi acolo, te bucuri că ai mers”, spune specialista în relații Annabe


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: