A inceput programul Litoralul pentru toți

0
693

Începând de ieri si pâna la 1 octombrie 2017, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) se derulează programul “Litoralul pentru toţi”. Preţurile pornesc de la 159 ron de persoană pentru 6 nopţi la un hotel de o stea, fără mic dejun, în sudul litoralului si crește pâna la 605 ron de persoană la un hotel de 5 stele,in Mamaia,tot pentru 6 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de 6 nopţi de cazare pentru o persoană, la hotelurile din zona Mamaia – Constanţa – Eforie sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fără mic dejun, 235 lei la 2 stele, fără mic dejun şi 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la 3 stele fără mic dejun şi 425 lei cu mic dejun inclus, 485 lei la patru stele şi 605 lei la 5 stele, ambele preţuri incluzând masa de dimineaţă.

Pentru sudul litoralului, în staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus,  Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele maxime ale programului de toamna (sejur şase nopţi/persoană) ajung până la 159 lei pentru hotel de o stea, fără mic dejun, 179 de lei la 2 stele, fără mic dejun şi 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la 3 stele fără masa de dimineaţă şi 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la 4 şi 5 stele – 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzând şi micul dejun.

Până în prezent s-au înscris în program zece hoteluri din toate staţiunile de pe litoral (7 hoteluri de două stele şi 3 hoteluri de trei stele), care pun la dispoziţie, în total, un număr de 840 de locuri. Pachetele vor fi vândute de agenţiile de turism din toată ţara,iar sejururile achitate nu sunt transmisibile si nu se permite restituirea sumelor platite decat in conditiile legii. Oferta va fi valorificata numai prin agentiile de turism, relatia contractuala realizandu-se intre agentie si turist, respectiv intre hotel si agentie.

De asemenea, taxele locale se achită separat, de către turist, la receptia hotelului, iar ca sistem de decontare, solicitarile vor fi  onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie, iar confirmarea locurilor ține loc de comanda ferma, urmand ca agentiile sa faca plata cu trei zile inainte de inceperea sejurului.

Comentarii: