Examen CECCAR pentru expert contabil și contabil autorizat

0
882

Cei interesați sa obțină calitatea de expert contabil si de contabil autorizat au posibilitatea de a susține examenul de acces la stagiul pt obținerea acestei calitati. Dosarele de înscriere la examen se pot depune la sediile filialelor Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR)  in această perioadă până la data de 8 septembrie 2017.

Astfel, proba scrisă se va desfășura în data de 7 octombrie, la disciplinele Contabilitate, Fiscalitate și Drept – pentru categoriile expert contabil și contabil autorizat , iar în data de 14 octombrie va avea loc proba scrisă la disciplinele Evaluare economică și financiară a întreprinderilor, Audit, Expertiză contabilă și Doctrină și deontologie – doar pentru categoria expert contabil.

Contabilii autorizați cu studii superioare economice, membri activi ai CECCAR, care au îndeplinite la zi obligațiile profesionale față de Corp, pot susține, în data de 14 octombrie, proba scrisă la disciplinele Contabilitate, Audit, Evaluare economică și financiară a întreprinderii, Expertiză contabilă și Doctrină și deontologie, pentru a accede la profesia de expert contabil.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: