Premierul Tudose, atacat dur de un fost ministru de Finanţe: „Este o declaraţie iresponsabilă”

0
793

Ioana Petrescu, fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta, îl critică dur pe Mihai Tudose, după ce premierul a criticat în mod constant băncile. De altfel, Tudose nu are nici cont, nici card, pe motiv că nu vrea să plătească niciun comision.

„După declaraţiile periculoase care puneau sub semnul întrebării siguranţa depozitelor in bancile din România, premierul revine cu un nou atac la adresa băncilor, declarând ca nu iti tine banii de salariu pe card din cauza comisioanelor ridicate practicate de bănci. Este o declaraţie iresponsabila, menita sa ne transforme intr-o tara bananiera. Avem cea mai scăzută rata de bancarizare din UE si o încredere foarte scăzută in sistemul financiar. Daca vrem sa fim precum celelalte tari dezvoltate economic din Europa, trebuie sa înţelegem ca sistemul bancar e indispensabil si tranzacţiile in numerar sunt de domeniul trecutului. Daca premierul vrea sa ne transforme in Zimbabwe, va continua atacurile la adresa sistemului financiar!”, a scris Ioana Petrescu pe Facebook.

„Una e sa sfatuiesti populatia sa cerceteze cu atentie piata inainte de a apela la serviciile bancare, fie ca este vorba de depozite, fie ca este vorba despre salarii, si alta e sa indemni efectiv oamenii sa renunte la tranzactiile bancare. Este extrem de grava aceasta iesire la rampa a premierului, care poate duce la un regres rapid al intregii economii romanesti”, a mai scris fostul ministru.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: