FOTO-VIDEO: Accident TERIBIL la ieşirea din Iaşi! Bilanţul: doi morţi şi un rănit

0
2525

În această dimineaţă, la ieşirea din Iaşi sprea Valea Lupului s-a produs un cumplit accident rutier. Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, iar un minor, pasager într-unul dintre vehicule a fost grav rănit.

În jurul orei 6:30, conducătorul unui autovehicul marca BMW seria 5, Emanuel Encuţ în vârstă de 22 de ani, din Iaşi, se întorcea de la o nuntă şi se îndrepta spre Iaşi. La un moment dat, din cauza vitezei excesive, bolidul a încălecat parapetul ce delimitează cele două sensuri de curculaţie, a sărit în aer aproximatv patru metri şi s-a răsturnat pe celălalt sens de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce aparţine Velpitar.

La volanul dubiţei se afla Ioan Ferăstrăoaru în vârstă de 60 de ani. Acesta mai era însoţit de un minor de 15 ani. În urma impactului deosebit de violent, şoferul de pe autoutilitară a murit pe loc, cel de BMW la câteva minute după producerea accidentului, iar minorul a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul “Sf. Spiridon”. Minorul a fost diagnosticat cu fractureă de femur. Potrivit anchetatorilor, în momentul impactului, bolidul marca BMW gonea cu peste 140 km-h. Poliţiştii au întocmit dosar pentru ucidere din culpă.

Comentarii: