O mamă a trei copii a primit un mesaj de amenințare pe Facebook. Ce a urmat este șocant!

0
1741

O femeie de 39 de ani, mama a trei copii, a fost înjunghiată mortal de către soţul ei cu care se află în proces de divorţ. Totul s-a petrecut la 50 de metri de blocul unde locuia femeia.

Pentru că bărbatul ei era extrem de agresiv, tatăl femeii o conducea mereu la autobuz, spre locul de muncă. Marţi, însă, nu a însoţit-o, pentru că toţi ştiau că soţul victimei s-ar fi aflat în Germania, în vacanţă.

Timp de 20 de ani cei doi au fost căsătoriţi şi au trei copii de 10, 17 şi respectiv 20 de ani. În ultima vreme bărbatul o bătea crunt aşa că femeia a depus actele de divorţ şi s-a mutat la părinţii ei cu tot cu copii.

Femeia a primit multe mesaje de amenințare în ultima vreme și, din păcate, nu le-a luat în serios.

Anul trecut a fost bătută rău, iar femeia, deşi a depus plângere, a retras-o ulterior. Pentru că îi era teamă şi să iasă din casă, mereu mergea la locul de muncă însoţită de cineva din familie.

Marţi s-a dus singură, iar soţul ei a înjunghiat-o în plină stradă şi mai apoi a fugit de la faţă locului. În timp ce ea îşi dădea ultima suflare, poliţiştii au reuşit să pună mâna pe individ, iar acum acesta se află la audieri.

Cel mai probabil va sta cel puţin 20 de ani după gratii pentru omor.

Comentarii: