Drumul județean Păun-Tomești, asfaltat pe o distanță de doi kilometri

0
1194

Prima etapă de asfaltare a DJ 248 D Păun- Tomești a fost finalizată. Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași din subordinea Consiliului Județean a recepționat lucrările efectuate pe un tronson de doi kilometri, de la km 13+482 la km 15+482.

În cadrul proiectului au fost realizați și 1300 de metri pătrați de trotuare, 2800 de metri liniari de rigole și 80 de intrări la proprietăți.

“Înainte de reabilitare, acest drum îi punea în dificultate pe locuitori, mai ales în condiții de vreme rea, iar finalizarea acestor lucrări a însemnat rezolvarea unei probleme importante a comunității locale. Am monitorizat în permanență modul în care a fost făcută asfaltarea și acum putem să dăm ieșenilor un drum modernizat complet cu șanțuri betonate și trotuare pentru pietoni. Infrastructura rutieră a județului rămâne una dintre principalele priorități pentru mine, iar lucrările pe care le avem acum pe alte drumuri județene se desfășoară în ritm susținut sub atenta mea supraveghere și a colegilor de la Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor”, a precizat Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași.

Lucrările au fost făcute de firma Viarom Construct, iar aceasta va asigura o perioadă de garanție de doi ani. Investiția pe acest tronson de drum a fost de 2,5 milioane de lei.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: