ŞOCANT! O femeie însărcinată a fost incendiată de soţul ei dintr-un motiv halucinant! Te trec fiorii când vezi de ce a făcut asta: Ce s-a întâmplat cu femeia și bebelușul nenăscut

0
1151

Şocant! O femeie a dat naştere unui bebeluş în chinuri greu de imaginat, după ce tatăl copilului i-a dat foc, într-un moment de disperare că nu îşi doreşte ca micuţul să vină pe lume.

Speriat în faţa unei schimbări atât de mari, bărbatul nu a stat pe gânduri şi i-a dat foc iubitei sale, în apartamentul în care locuiau împreună, în Maryland.

Din fericire, Andrea Grinage a reuşit să aducă în cele din urmă pe lume o fetiţă sănătoasă, pe care a numit-o Jouney Aleah. Cu arsuri pe corp, femeia aşteaptă acum să se întoarcă acasă cu fetiţa sa, lângă ceilalţi doi copii, în vârstă de 8 şi respectiv 15 ani.

Andrea Grinage a reușit, în cele din urmă, să supraviețuiască brutalului atac. Cu arsuri pe corp, femeia a născut o fetiță sănătoasă, pe care a numit-o Journey Aleah.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: