Treceri de pietoni desfiintate

0
814

Comisia de Circulatie a Municipiului Iasi a luat mai multe decizii privind modificari in traficul din oras. Astfel, s-a decis ca pe strazile Dacia, Romana si Ion Neculce (zona pavilioanelor CFR) sa fie montate indicatoarele rutiere “Drum fara iesire” si “Oprirea interzisa”.
Un indicator “Oprirea interzisa” va fi amplasat si pe aleea din zona parcului Bicaz (în spatele Agentiei CFR din Piata Unirii), pe partea cu blocurile, alee aflata paralel cu Bulevardul Stefan cel Mare si Sfânt.
Totodata, vor fi desfiintate trecerile pentru pietoni de pe bulevardul Socola-intersectie cu strada Bucium (din dreptul Grupului Scolar “Constantin Brancusi”, dar si pe strada Cerna-intersectie cu strada Sarmisegetuza. Partea carosabila din zonele amintite va fi delimitata de trotuar prin garduri metalice pietonale pe ambele parti ale arterelor, care sa cuprinda inclusiv actualul amplasament al trecerilor de pietoni si vor fi amplasate panouri de informare cu inscriptia “Atentie! Trecere pentru pietoni desfiintata”.

Comentarii: