Îl cunoaşteţi pe tatăl erou, care îşi creşte singur cei şapte copii! E acuzat că îşi violează fiicele! Răsturnare şocantă de situaţie

0
2498

L-a cunoscut toată România drept un tată exemplar la „Acces Direct” însă acum totul s-a întors parcă împotriva lui. Dorin, bărbatul care era și mamă și tată pentru 7 copii, s-a trezit pus la zid după ce a fost acuzat că şi-ar abuzat două dintre fiice! Lucru pe care părintele spune că nu l-a făcut niciodată, conform Acces Direct.

Așadar, în urma unor acuzaţii făcute de cumnată, tata Dorin a rămas fără copiii lui. Sunt lacrimile unui tată pe care o ţară întreagă l-a cunoscut drept erou. Un părinte care era și mamă și tată pentru cei 7 copii ai lui, după ce femeia care i-a adus pe lume pe cei mici și-a dat ultima suflare chiar în Ajunul Crăciunului.

„Dacă le-am abuzat, eu mă duc în puşcărie, singur eu sau mă duc într-o fântână şi plec! Dar nu am făcut treaba asta niciodată! Buzule îi erau vinete, curgea apa pe ea (n.r. mama copiilor)”, a declarat bărbatul.

Au trecut aproape doi ani și jumătate de atunci, iar acum bărbatul a fost lovit de un alt necaz. S-a făcut o nedreptate, susține el cu lacrimi în ochi, atunci când a fost acuzat că şi-ar fi siluit propiile copile! Iar mai apoi a rămas fără ele. Singur și amărât în curtea în care se zbătea de unul singur să-și crească pruncii.

Am făcut prima dată cunoştinţă cu tata Dorin acum aproape 2 ani și jumătate, când povestea lui şi a celor 7 copii, impresiona o ţară întreagă. Bărbatul plângea după soţia plecată prea devreme la ceruri şi spunea că se temea mai mult decât oricând că va rămâne fără pruncii săi pentru care și-ar da și viața.

Devotamentul lui de tată exemplar a fost şters cu buretele însă într-o singură clipă. Totul a început în vara acestui an, când imaginea de tată erou a fost secerată de o rudă apropiată.
Așadar tata Dorin o acuză pe cumnata sa, sora soției decedate, că ar fi pus la cale tot acest plan diabolic împotriva lui. Plan în urma căruia EL să rămână fără copii.

Tatăl Dorin crede cu tărie că e vorba de o răzbunare malefică, după ce matuşa Mihaela i-ar fi cerut să îi dea semnătura ca să o ia pe fiica cea mare în Italia, la ea, însă el a refuzat. Tot Mătuşa Mihaela ar fi de vină pentru faptul că acum tata Dorin a rămas fără copii.

În august, matuşa Mihaela susţinea că fata de 16 ani, dar şi cea de 13 ani i-ar fi povestit că tatăl le-ar fi abuzat… Iar de atunci a început iadul pentru el. Pentru că mătușa s-a dus cu fata cea mare la protecția copilului să spună prin ce ar trece, iar mai apoi, cei de acolo l-au lăsat pe tata Dorin fără cei mici. Și de atunci, părintele îşi urlă dorul de copii.

Omul spune că nu poate înţelege cum a ajuns în situaţia asta şi că singura care ar fi vinovată ar fi Mihaela. E vorba de o mătuşă care ar călca şi peste cadavre doar ca să o ia pe fata lui cea mare în străinătate unde ea locuieşte de ani buni, acuză tatăl. Mai mult, se pare că femeia ar fi cea care le-ar fi întors pe fete împotriva tatălui lor, spune tot părintele îndurerat.

Bărbatul, care îşi creste cei 7 copii singur de 3 ani se jură că totul ar fi o minciună. Tatăl e convins că defapt matuşa Mihaela ar fi pus-o pe fata lui să declare minciunile atât de grave doar ca să o poată lua la ea, în Italia. Acum copiii sunt la centru, iar el nu mai are voie nici măcar să se apropie de cei mici. Cu toate ca tatăl e acuzat ca şi-ar fi abuzat fetele, acesta nu a fost ridicat de Politie şi nu a fost nici măcar audiat, spune el.

Purtătorul de cuvânt DGASPC Iaşi a declarat că ancheta este în desfăşurare şi că una din fetiţe, cea de 16 ani, nu vrea nici măcat să se întoarcă acasă.

Sursa: Spynews.ro


( ! ) Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002413456{main}( ).../index.php:0
20.0003414928require( '/home/jriro/public_html/wp-blog-header.php ).../index.php:17
30.659366280472require_once( '/home/jriro/public_html/wp-includes/template-loader.php ).../wp-blog-header.php:19
40.674266326120include( '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/single.php ).../template-loader.php:106
50.969268825232locate_template( $template_names = 'loop-single.php', $load = TRUE, $require_once = ???, $args = ??? ).../single.php:28
60.969268825328load_template( $_template_file = '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/loop-single.php', $require_once = TRUE, $args = [] ).../template.php:716
70.969468835784require_once( '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/loop-single.php ).../template.php:770
80.986368879760td_module_single_base->related_posts( $force_sidebar_position = ??? ).../loop-single.php:72
90.986668896352td_block_related_posts->render( $atts = ['limit' => 3, 'ajax_pagination' => 'next_prev', 'live_filter' => 'cur_post_same_categories', 'td_ajax_filter_type' => 'td_custom_related', 'class' => '', 'td_column_number' => 3], $content = ??? ).../td_module_single_base.php:974
101.016869021672td_block->get_block_pagination( ).../td_block_related_posts.php:56

Comentarii: