Aproape de o tragedie la Probota!

0
2451

Sâmbătă seara,in jurul orei 20,30, a avut loc un accident rutier, la intrare în comuna Probota, provocat de Cosmin Mădălin Pipirig ,un tânar de 21 de ani,student la USAMV Iaşi.
În accident au fost implicate 2 autoturisme si un utilaj, impactul soldându-se cu 2 victime, una ramânând incarcerată până la sosirea echipajelor de salvare. Ulterior, una dintre persoanele accidentate a fost preluată de ambulanță in stare de comă si dusă la Spitalul de Neurochirurgie, iar cealaltă victimă,o femeie din cele doua aflate in cea de-a doua mașină, având numeroase contuzii a fost transportată la UPU.
Surse din comună aflate la fata locului, ne-au declarat ca autoturismul circula cu viteza si cu sigurantă tânărul nu a fost luat prin surprindere de curbele din zonă, intrucât el cunoaște bine localitatea. Nu era prima data prin zonă, bunicii săi locuind la Perieni,tatăl său fiind pădurar intr-o comună invecinată, iar matuşa sa, Marica Pipirig este asistenta socială din Primarie.
Martorii accidentului sustin ca in mașina nu a fost doar șoferul, politistii găsind un adidas in autoturism si celalalt pe lângă gard, ceea a ce a creat impresia ca insoțitorul a fugit.
Cei care ne-au trimis si filmări de la locul impactului spun ca fiul asistentei sociale de la Primaria Probota nu ar fi străin de accidentul produs, el fiind văzut intr-o altă mașina la locul accidentului in timp ce polițistii efectuau cercetări.
Vom reveni cu amănunte legate de starea victimelor și cu un punct de vedere al Poliției privind circumstantele producerii evenimentului rutier


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: