Wizz Air dă detalii despre avionul cu români care era să se prăbuşsească

0
725

Reprezentanţii companiei Wizz Air au reacţionat după incidentul de astăzi privind aeronava ce a plecat de la Bucureşti spre Catania şi care nu a putut ateriza in condiţii de siguranţă pentru pasageri. „Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control să menţină altitudinea deasupra Aeroportului Catania înainte de aterizare, în condiţiile în care pista era inspectată din cauza unui posibil impact a unei alte aeronave cu o pasăre. In timpul asteptării, zborul a experimentat turbulenţe, iar doi pasageri au avut atac de panică. După ce aeronava a aterizat in sigurantă, echipajul a solicitat asistenţa personalului medical pentru pasagerii afectaţi. Debarcarea a continuat normal după ce a fost acordată asistenţă medicală si echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Deşi cauzele situaţiei au fost independente de companie, echipajul a făcut eforturi pentru a se asigura că întârzierea si impactul asupra pasagerilor să fie minime”, au precizat reprezentanţii companiei.
”Când a venit anunțul că să ne pregătim de aterizare, echipajul ne-a spus că mai stăm în aer, pentru că nu putem ateriza din cauză că ne lovise o pasăre. A urmat o panică în tot avionul, mai ales că am intrat în niște turbulențe. Două persoane au leșinat. Avionul intrase în picaj, totul a durat vreo 30 de minute. Am crezut că s-a pierdut un motor”, a relatat un pasager din avionul în cauză la un post tv.
(sursa:stiripesurse)


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: