Hoțul a scuipat-o pe polițista asta în timp ce îl aresta, ea a crezut că e doar scârbos, dar peste câteva luni a murit! Ce s-a întâmplat de fapt între cei doi e șocant

0
2001

Arina Koltsova făcea o arestare de revelion în Kiev, Ukraina, atunci când un suspect a scuipat-o. Nu avea de unde să știe că acela va reprezenta începutul sfârșitului pentru ea.

Deși gestul este unul neplăcut și igienic, Arina nu s-a gândit de două ori la el, totuși, câteva luni mai târziu s-a prăbușit la pământ dar nu a bănuit niciodată că ar putea să fi fost de la incidentul din Kiev.

Koltsova nu știa că omul pe care l-a arestat în acea zi avea tuberculoză. La foarte puțin timp după incident, femeia s-a îmbolnăvit, din păcate ea credea că e o simplă răceală, așa că a lăsat-o netratată.

Partenerul care lucra cu ea descrie ce s-a întâmplat: ,,S-a îmbolnăvit ușor-ușor după Anul Nou… Apoi a leșinat. A primit tratament, a făcut chiar și chimioterapie, a fost hrănită prin perfuzie, a pierdut mult în greutate”.

Drama a devenit o adevărată tragedie atunci când, din cauza unor complicații, femeia a murit. La două zile de la deces ea va fi înmormântată. Deși se știe că tuberculoza este tratabilă, pentru ea a fost prea târziu, deși medicii nu ar putea să explice exact de ce, se crede totuși că a așteptat prea mult și a ajuns la spital când deja era prea târziu pentru antibiotice.

loading...

Comentarii: