Abia se mai puteau ţine pe picioare când s-au urcat la volan. Poliţiştii i-au tras pe dreapta

0
764

Doi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat beţi criţă, la volan. Pe 24 septembrie, în jurul orei 03:00, lucrătorii Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani, au depistat pe DC 132, pe raza com. Tătăruşi, un tânăr, de 29 ani, din mun. Paşcani, în timp ce conducea un auto având o alcoolemie de 0,92 la mie, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şi pe 23 septembrie, în jurul orei 20:00, poliţiştii din Hîrlău, au prins pe DJ 281 com. Scobinţi, în sat Sticlăria, un bărbat care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauze s-au întocmitdosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prev. şi ped. de art. 336, alin. 1 Cod penal.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: