E avocată, dar face sex pe bani! O poveste care a uluit o ţara întreagă: Cu banii din proxenetism şi-a luat vilă

0
6975

Incredibil! A absolvit Dreptul şi s-a angajat ca avocat. A devenit lector la Universitatea de Drept Unis Sorriso. La finele anului trecut a început să se prostitueze. Acum, Claudia de Marchi are o avere de peste 125.000 de dolari şi o vilă în Brazilia.

“Prefer să fac sex pe bani şi să am orgasm decât să fiu avocată sau profesoară la drept”, a declarat cea mai şcolită prostituată din lume, Claudia de Marchi. Fosta avocată braziliană îşi taxează clienţii cu 175 de dolari pe oră şi 850 de dolari pe noapte. Face sex în toate poziţiile, îndeplineşte toate fanteziile clienţilor, însă nu acceptă să “facă ceea ce nu îi place”.

“Am început să mă prostituez pentru a-mi câştiga libertatea financiară. Am un site în care îmi spun povestea şi îmi fac public tariful şi programul. Peste 8.000 de oameni din întreaga lume mă citesc zilnic şi recent mi-am lansat o carte. Nu mă dau înapoi de la sexul anal, însă pentru acest serviciu clientul, trebuie să fie mai mult decât galant şi prietenos”, a explicat fosta avocată de 34 de ani.

În ciuda reputaţiei de prostituată de lux, ea este chemată în continuare la facultate să ţină cursuri în calitate de expert juridic. “Studenţii mei ştiu că nu au voie să îmi facă propuneri indecente. Clienţii mei nu au nici o legătură cu fosta mea profesie sau cu vreo instituţie de învăţământ”, a explicat Claudia de Marchi pentru “Daily Mail”. Ea călătoreşte peste tot în lume, atât timp cât clientul plăteşte şi este “cu analizele la zi”. Într-un singur an a avut încasări de peste 125.000 de dolari şi profită de faptul că în Brazilia prostituţia este la limita legalităţii.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: