Ea este cea mai frumoasă polițistă din țară! Imagini care îți taie respirația

0
3168

Are 26 de ani, a absolvit în vara anului 2015 școala de Poliție ”Avram Iancu”, din Oradea, iar de mai binde de un an a îmbrăcat uniforma albastră cu epoleți și chipiu. Luiza Ciuclea esste fără îndoială cea mai frumoasă polițistă din țară.

Este polițistă de frontieră. Lucrează la Sectorul Poliției de Frontieră Dorohoi, e tânără, are un caracter puternic și-și face meseria foarte bine. Deși e ”boboc” în meserie, Luiza Ciuclea are țeluri mari. Ea își dorește să fie admisă la Academia de Poliție și să ajungă ofițer în cadrul aceleiași instituții. Nu e doar deșteaptă, ci peste măsură de frumoasă. Atunci când cei de la MAI au pus pe contul de Facebook o poză cu bruneta, like-urile au curs, iar internauții au lăsat mesaje de apreciere la adresa tinerei. E frumoasă și are o condiție fizică de invidiat. Se pregătește intens la sală cu un dublu campion balcanic, și anume Tcaciuc Mihai-Cristi.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: