Tudorel Toader nu mai are susţinerea celor ce l-au înscăunat ministru

0
589

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a ajuns pe lista neagră a celor ce l-au pus ministru, astfel că în Comitetul Executiv de la Sucevița, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, va propune revocarea ministrului din funcție. În PSD regula este ca orice subiect ridicat în intervenţiile din cadrul Comitetului Executiv să fie luate în discuție și supuse la vot.
Codrin Ștefănescu îl acuză pe Tudorel Toader că nu intervine în scandalurile momentului din justiție. Social-democratul a făcut referire la faptul că ministrul nu a avut nicio poziție după recentele înregistrări care au apărut în presă, de exemplu, cu procurorul Negulescu.
”Cu siguranță la Comitetul Executiv de la Sucevița, eu voi propune revocarea lui Tudorel Toader. E prea de tot! Apar filmări, apar înregistrări, toată țara este scandalizată, dar el nu are nicio reacție. Este prea de tot și eu voi propune revocarea acestui ministru al Justiției.Tudorel Toader a tăcut permanent în aceste momente. Am o mare nedumerire față de tăcerea lui de aur cu care ne-a obișnuit ”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Comentarii: