„Ospăţul zeilor” cu porţii „din ochi” şi scaune jerpelite

0
2732

Să-ţi povestească vreun prieten că in Centrul Civic, la parterul Complexului Hala Centrală este un local unde, incă de la intrare, eşti întâmpinat de scaunele jerpelite ce te îndeamnă să fugi, ai zice că fabulează.

Nu,nu fabulează. Aşa se prezinta „Ospăţul zeilor” clienţilor ce vin să mănânce aici. Cam jumătate dintre scaunele din locaţie arată de parcă au tras câinii de ele, nu că ar fi ceva accidental.


Căt despre porţiile de mâncare, acestea sunt puse in farfurii asa „din ochi”, fară a fi cântărite, de cele mai multe ori plătind mai mult de cât ar fi preţul real. Aceeaşi procedură se întâlneşte si la punctul de lucru din Iulius Mall, ba mai mult, acolo nici caserolele nu sunt potrivite pentru produsele lichide, ajungându-se in situaţia de a mânca acasă tocăniţa, de exemplu, direct din sacoşe.

Respect pentru client? Ei na, de unde aşa ceva?
Jurnalul Ieşean sesizează in mod public Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Iaşi pentru verificarea celor prezentate aici.

Contactaţi de reporterii www.jri.ro (Jurnalul Ieşean), reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iaşi) au specificat că vor dispune controale la acest restaurant. Vom reveni cu detalii privind măsurile dispuse.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: