Iașule, Iașule, vândută cetate!

0
882

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a întrunit, vineri, la Suceviţa, pentru a dezbate priorităţile legislative ale partidului, analiza miniștrilor și activitatea Guvernului!
În timp ce gazdele au obținut deblocarea fondurilor pentru centura ocolitoare a Sucevei, Maricel Popa s-a întors, așa cum ne-a obișnuit, cu o mână goală și cu capul plecat!
Marea sa „victorie” este o nouă dată avansată pentru legendara „descălecare” a ministrului Cuc la Iași, o vizită în care să ne fie turnate alte vorbe dulci și mieroase din capitolul „o să facem…cândva”! „M-aș fi așteptat să văd în presă cum personajul care se vrea lider peste județul Iași îi cere public Ministrului Cuc să prioritizeze și să introducă acest proiect la rectificarea bugetară din această lună. M-aș fi așteptat să fie un lider cu demnitate și să nu mai accepte să fie un simplu executant în jocul altora. Dar, înțeleg că se apropie alegeri interne în PSD Iași și domnul Maricel Popa sacrifică interesele ieșenilor în favoarea obținerii unui nou mandat de șef. Dragnea are nevoie de un om de paie la Iași, un pion docil care să îi execute toate directivele, iar Maricel Popa a demonstrat în nenumărate rânduri că e făcut pentru a fi obedient: nu a protestat când Iașul a fost tăiat din bugetul de stat, nu a protestat când Iașului i-au fost retrași puținii bani alocați pentru centura orașului, nu a obținut nimic pentru județ când, împreună cu 7 parlamentari ieșeni, au susținut prăbușirea propriului guvern. Îi cer public pe această cale domnului Maricel Popa să ne informeze care sunt proiectele din Iași pe care dumnealui le-a avansat spre a fi prinse la rectificarea bugetară din aceasta toamnă! Domnul Maricel Popa va susține urgentarea alocării fondurilor pentru centura ocolitoare a Iașului?
Fiecare război are victime colaterale, de aceea îi cer lui Maricel Popa să nu sacrifice pe altarul carierei sale politice interesele ieșenilor! Lupta internă din PSD a privat Iașul de prea multe fonduri, de prea multe proiecte și după cum ne anunță liderii locali, încă trăim în paradigma promisiunilor nesfârșite și a amagelilor ieftine!”, a afirmat Costel Alexe, președintele PNL Iași.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: